tom3kb Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Piąta część Predatora nie trafi do kin, a od razu na platformy Hulu i Disney+. Będzie miała tytuł Prey. I będzie rozgrywać się 300 lat temu, predator będzię polował na komanczów, a na niego wojowniczka Naru. Premiera latem 2022r. Na razie nic oprócz tych dwóch obrazków nie ma do pokazania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 @tom3kb - Hmmmm....... czego to nie wymyślą. Baba -Arnold ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 @boberm ale to się już dobrze sprawdzało kiedyś, w serii Alien vs Predator (komiks) też walczyła laska i potem dołączyła do klanu, a w Obcym Ripley też nieźle dawała sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 55 minut temu, tom3kb napisał: @boberm ale to się już dobrze sprawdzało kiedyś, w serii Alien vs Predator (komiks) też walczyła laska i potem dołączyła do klanu, a w Obcym Ripley też nieźle dawała sobie radę Nie będę sie wypowiadał w kwestii komiksów ( nie moje pokolenie , wole słowo pisane , nie malowane :-))) ) , ale chciałbym zwrócić uwage ze Ripley była "zawsze" głównym bohaterem w ...logii Obcego :-)))) BTW: w kwestii komiksu to łykłem tylko cykl "Osiedle Swoboda" - boskie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Książki przeczytałem, komiksy przeczytałem/obejrzałem, filmy obejrzałem. Co łączy filmy/ksiązki/komiksy z serii Predator, Obcy - rodzina Ripley (Predator 2, Obcy), firma Weyland a po fuzji Weyland - Yutani (Obcy, Predator kontra Obcy, Prometeusz). Uważnie czytać, oglądać - Ripley, Weyland, Weyland - Yutani, Predator (jako gatunek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Wreszcie trochę dłuższy trailer, w którym widać czego można się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi