Dr_Sztychowka Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 PARANOIA 2: SAVIOR Autorstwa: KPL - Kunst-Produkt Laboratories Silnik: Xash3D Długość gry: (3-6h) Opis: Spoiler Gra jest epilogiem do części pierwszej. W grze gramy tym samym żołnierzem specnazu co w pierwszej części. Budzimy się w opuszczonym szpitalu w którym major dostaje retrospekcji dotyczącej wydarzeń które wydarzyły się 3 tygodnie temu. Grupa żołnierzy zostaje wysłana do labolatorium KROT-1 W celu zabicia potworów, zebraniu dokumentów i w końcu wysadzeniu całej placówki. Moje screeny: Spoiler Pliki do pobrania: Spoiler https://www.moddb.com/games/paranoia-2-savior/downloads Instalacja: Spoiler Uruchamiamy instalator oraz instalujemy grę bez większej filozofii. Autor ewidentnie inspirował się czasami wystrojem miejsc od stalkera CCz i ZP. Bardzo gra jest podobna do stalkera, gdyż np. są te takie skrzypiące wiatraki w pomieszczeniach tak jak w podziemiach agropromu. Kible też podobne, a nawet nie wiem czy nie przekopiowane. A animacje zwykłych zombie identyczne. Nie mówię że autor jest leniwy czy coś że zaczerpnął kilka modeli i dźwięków ze stalkera, bo sam bym tak zrobił jak bym własną grę tworzył. Specjalnie dzisiaj przeszedłem CCz i ZP i aby pokazać, że te pokoje są Spoiler Ubikacja Spoiler Korytarz z anomaliami "piec" Spoiler Wejście do X8 Spoiler Pokój z embrionami w X18 Spoiler Pomieszczenie z wielkim gaussem w podziemiach żelaznego lasu Spoiler Szczury ze stalkera Spoiler Poltergeist Spoiler Pomieszczenie z jakąś turbinką(nie wiem co to jest) w X10/X19 Spoiler Pomieszczenie z kontrolerem w X16 Spoiler Klatka schodowa w sarkofagu Spoiler Beczka w X10/X19 Spoiler Wentylacja w X10/X19 Spoiler Klatka schodowa w sarkofagu z innego ujęcia Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi