pacjent1972 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Oddam za darmo TP-Link TL-WR841N. Stan idealny w pełni sprawny. Chętny pokrywa tylko koszt przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Chej pacjent,będzie mi chodził pod netią,jal tak to bym z miłą checią wzioł, bo ja mam stary modem jeszcze z neostrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Godzinę temu, toldi napisał: Chej pacjent,będzie mi chodził pod netią,jal tak to bym z miłą checią wzioł, bo ja mam stary modem jeszcze z neostrady Witam. Myślę że tak a nawet na pewno. Jak nie to wywalisz albo komuś oddasz. Napisz na priv adres i wyślę Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Oddany @toldi-iemu. temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi