cez137 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 To bardziej jako ciekawostka, bo dałem za to aż 50kru i chciałbym się dowiedzieć gdzie to jest, czy ktoś z Was trafił gdzieś ten tunel? łaziłem tam za tym barem ale nic nie znalazłem, YT też nic nie pomógł, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Z tego co kojarzę tam nie ma tunelu, po prostu podchodzisz w wyznaczone miejsce i cię teleportuje na zaplecze. Taki ficzer fabularny. I to miejsce jest(możliwe że zmyślam) jak przejdziesz pierwszy garaż na prawo od wejścia do baru, zaraz za bramą tego garażu podchodzisz do betonowego ogrodzenia. Tam na ziemi leży jakiś złom/beton i w kącie chyba w podstawce był schowek... raz jeszcze łapki uciąć sobie nie dam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi