Szczuropies515 Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Cześć! Niedawno, czyli w piątek 10.11.21 postanowiłem po 4 latach oświadczyć się swojej lepszej połówce. Wybraliśmy się w tym celu do stolicy gdzie spędziłem najlepszy weekend w życiu. Jako że traktuje te forum i ludzi na nim jak najlepszych przyjaciół i odskocznie od rzeczywistości to chciałem się tym faktem z wami podzielić no i oczywiście żeby to była pamiątka dla mnie jak wejdę tu za miesiąc, rok i tak do końca forum (lub mnie😺) W załączniku wspólne zdjęcia. Spoiler 5 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meta Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Wszystkiego najlepszego na nadchodzącej drodze życia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 @Szczuropies515 Jeszcze raz gratuluję Tak swoją drogą, to warszawska starówka ma swój klimat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 @Szczuropies515 Masz rację, ożeń się, dlaczego ma Ci być lepiej niż nam żonatym. A żeby nie było, że nie ostrzegałem, to posłuchaj tej piosenki. Sama prawda. Wybór należy do Ciebie. Spoiler Ale mimo wszystko, gratuluję odwagi. Odwagi dlatego, że czas nie jest sprzyjający zawieraniu małżeństw. Życzę powodzenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaTo Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Eeee no widzę że tu dzisiaj same imprezy odchodzą Gratulacje ziom. Niech Wam Zona błogosławi. Cieszcie się sobą i życiem a unikajcie starczego zgorzknienia, Aha i przyzwyczajaj swoje szczęście do okresowych nieobecności gdy będziesz wyruszał do Zony. Chillout i do przodu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Gratulacje i powodzenia na nowej drodze życia 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Jako dwukrotny rozwodnik, mogę jedynie Ci współczuć Stalkerze. No ale, życie należy do odważnych. Powodzenia ;P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaarMoo Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 (edited) Niech Duch Zony będzie z Wami, przez te wszystkie lata Nade mną czuwa już 39 i pół roku. Yeee Edited December 13, 2021 by DaarMoo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted December 14, 2021 Report Share Posted December 14, 2021 Gratki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted December 14, 2021 Report Share Posted December 14, 2021 Gratulacje i powodzenia . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts