tom3kb Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Platforma: Cień Czarnobyla Autor: Лекарь Planowana data premiery: 2024 r. Koncepcja: „Zona zamieszkana jest przez niewielu ludzi, dominuje zaś lokalna fauna składająca się z mutantów, niebezpiecznych anomalnych pól i dzikich zwierząt. Według zamysłu autora Strefa Wykluczenia nie może być miejscem, gdzie można się wybrać "jak na grzyby", na powszechnie znane "grzybowe polany". Zanurzając się w nieznane, każda decyzja musi być przemyślana i świadoma, a każde działanie bohatera musi być poszukiwaniem przyczyn i zmaganiem się ze skutkami”. Pierwotna treść posta (15.12.2021): Spoiler Zapowiedziano nowy mod do Cienia Czarnobyla o tytule Three Routes. Na razie brak konkretnych informacji oprócz tego, że w Strefie ma być mało ludzi, a ona ma być niebezpieczna, z dużą ilością mutantów i anomalii. Pokazano też kilka zrzutów. Autor nie ma doświadczenia i to jego pierwszy projekt z fabułą. Jeśli o nią chodzi, to modder wymyślił sobie, że zagramy trzema bohaterami. No to chyba już wyjaśnił się nam tytuł moda Na razie nie wiadomo, czy trzema po kolei, czy będziemy przeskakiwać z jednego na drugiego co jakiś czas w fabule. Od razu odezwały się głosy, że "ale jak to trzech bohaterów, nie da się tego zrobić". Jednak mnie się wydaje, że chyba zmiana nazwy głównego bohatera w modzie jest możliwa w jego trakcie? I to by prosto rozwiązało problem. Nie wiem, czy nie były też już jakieś mody, że w którymś rozdziale cofaliśmy się np. w wydarzeniach i graliśmy jako ktoś inny. Może coś mi się pomyliło Poczekamy i zobaczymy, co z tego wyjdzie i czy da się ten pomysł zrealizować. Postępy będzie można śledzić w temacie moda na AP-PRO. Źródło: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Projekt nadal "żyje", ale zaliczył pod koniec października br. zmianę nazwy i być może w jakimś stopniu koncepcji, więc 1. post został zaktualizowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi