Duszman Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Dzień Dobry Czy ktoś obeznany w temacie wie może który plik w grze odpowiada za zawartość skrzynek ( tych które można zniszczyć nożem ) ? Chodzi mi o plik ze Stalkera Cień Czarnobyla, z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Ja nie jestem jeszcze jakoś dobrze obeznana i nie mam w poniższym poście 100% pewności, ale znalazłam taki poradnik po rosyjsku: Spoiler i stąd wynika, że aby umieścić w konkretnych skrzyniach konkretne rzeczy, trzeba grzebać w all.spawn A jeśli chodzi o randomowo pojawiające się zawartości skrzynek, które można zniszczyć, to do tego służą 3 pliki konfiguracyjne (ścieżka gamedata\config\misc) ph_box_items_by_communities - rodzaje skrzynek i konfiguracja prawdopodobieństwa pojawienia się w nich rzeczy ph_box_items_count - bodajże ogólna ilość wymienionych przedmiotów, które mogą się pojawić ph_box_items_by_levels - prawdopodobieństwo pojawienia się w zależności od lokacji 1 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi