Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 W wideo: 1:40 - S.T.A.L.K.E.R. 2 i NFT 4:24 - Premiera moda "Historia Johna" 5:27 - Premiera moda "Kroniki Kajdana. Część trzecia" 6:21 - Premiera moda "Księga umarłych" 7:10 - Nowości o modzie "Na skraju szmaragdowego świtu" 8:28 - Zapowiedź moda "Catalyst: Gray" 9:49 - Zapowiedź moda "D.E.V.I.L.R.Y R.E.M.A.K.E" 10:54 - Nowości o modzie "Back to the S.T.A.L.K.E.R." 11:44 - Nowości o modzie "Farthest Edge" 12:46 - Nowości o modzie "Los Zony 0.8.1" 13:03 - Nowości o modzie "S.C.O.P.E." 13:13 - Nowości o "NET Online" 13:43 - Nowości o modzie "OP-2.2" 14:23 - Zapowiedź moda "Upadła Gwiazda Definitive Edition" 14:45 - Zapowiedź dodatku "Wspomnienia" do moda "Powrót do Strefy" 15:05 - O aktualizacji moda "OGSR Mod" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Z tych wszystkich modów najbardziej mnie ciekawi Powrót do Strefy. Niestety wciąż jest w OBT, ale oglądałem filmiki o nim na kanale HugTV i youtuber ukończył całego moda. Nagrał aż 35 odcinków i każdy trwa mniej więcej od 40 do 50 minut. Tak więc wydaje mi się, że to modziwo nie może mieć aż tak dużo błędów. Przy okazji autorzy zapowiedzieli dodatek fabularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @Agrael Z opisu moda na Apro-ru wychodzi, że to już mod gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @kondotier Zajrzałem na ap-pro i jest napisane, że trwają otwarte beta testy: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi