cez137 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Jak w temacie, gdy są w pobliżu ginę, może są na to jakieś leki? nie znalazłem tutaj nic na ten temat, chodzi mi o te chodzące poltery, te co na tych rękach tak skaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Z tego, co pamiętam to zabija je się z dalekiej odległości, albo trzeba mieć mocną ochronę psioniczną. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 @hadam no tak by było najlepiej ale one wyłażą z x18 i trzeba wejść do budynku żeby je ubić a jak wejdę to ginę, granatem akurat ciężko wycelować i tak trafić żeby akurat je ubić bo one raczej szybko chodzą a jak na złość nie mam broni z granatnikiem bo może tym by je ubił z większej odległości bo lepiej jest wycelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Normalnie. Bierzesz Protectę, 2-3 strzały w zupełności wystarczą. Mutant niebezpieczny w starciu wręcz natomiast z daleka można go z łatwością ubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi