pacjent1972 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Kolej na Prey, to kolejna darmówka w Epic Games Store, darmowy dostęp od godz. 17-tej 25.12.2021. Klik 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Ostatnio się zastanawiałem czy to będzie ten czy ten starszy z 2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 11 godzin temu, tom3kb napisał: Ostatnio się zastanawiałem czy to będzie ten czy ten starszy z 2006. No jednak ten nowszy. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 No to dodaję co prawda tylko dla +1 do biblioteki bo komp za słaby na to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Ogólnie to wszystkie gry na epic mam na zasadzie kolekcjonerki, nawet nie mam zainstalowanego ich launcher-a. Dają za darmo to zbieram, może kiedyś zagram, choć wątpię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Posiadam gre prey a nie licencję na nią. Spoiler https://www.epicgames.com/store/pl/eula 2. Warunki licencji Użytkownik nie może wykonywać żadnej z poniższych czynności w odniesieniu do Oprogramowania lub jego części: (a) używać go w celach komercyjnych lub promocyjnych; (b) używać go na więcej niż jednym urządzeniu jednocześnie; (c) kopiować, powielać, wyświetlać, wykonywać ani w inny sposób wykorzystywać go w sposób, który nie jest wyraźnie dozwolony w niniejszej Umowie lub Warunkach danego Oprogramowania; (d) sprzedawać, wynajmować, dzierżawić, licencjonować, dystrybuować ani w inny sposób go przekazywać; (e) odtwarzać, pozyskiwać kodu źródłowego, modyfikować, adaptować, tłumaczyć, dekompilować ani deasemblować go ani tworzyć opartych na nim utworów zależnych; (f) usuwać, dezaktywować, omijać ani modyfikować żadnych informacji lub etykiet o prawach własności intelektualnej bądź zawartych w nich technologii bezpieczeństwa; (g) tworzyć, rozwijać, rozpowszechniać ani używać żadnych nieautoryzowanych programów komputerowych pozwalających uzyskać przewagę w dowolnym trybie online lub w innych trybach gry; (h) używać go w celu naruszenia praw osoby trzeciej, w tym między innymi praw własności intelektualnej, praw do ochrony wizerunku lub praw do prywatności; (i) używać, eksportować lub reeksportować z naruszeniem jakiegokolwiek obowiązującego prawa lub regulacji; ani (j) zachowywać się w sposób, który utrudnia innym użytkownikom czerpanie satysfakcji z Oprogramowania lub Usług w sposób zamierzony przez spółkę Epic Games, zgodnie z dyskrecjonalną oceną firmy Epic, w tym między innymi: oszukiwać, nękać, używać obelżywego lub obraźliwego języka, porzucać gry, sabotować gry, spamować, używać technik socjotechnicznych lub oszustw. Posiadam też inne gry które kupiłem w formie fizycznej i mogę sobie z nich zrobić X kopii bo są moje! Moje zapisy gier nie gina po roku w niebycie bo firma usuwa nieaktywnych graczy, klucz jest do mojej gry - płyta, płyty CD lub DVD i działa na kopii zrobionej przeze mnie. Nie jestem zależny od internetu, odpalam i gram bez internetu. Kupując fizyczną grę mam wszstkie prawa do mojej kopii gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Cytuję za łowcy Gier.pl: Jak donoszą nasi czytelnicy, po zainstalowaniu darmowej gry Prey z Epic Games Store, gracze otrzymują dostęp do Prey Digital Deluxe Edition, czyli kompletnego zestawu zawierającego: Prey Prey: Typhon Hunter Prey – Mooncrash Dostęp do dodatków uzyskać można z menu głównego gry po zainstalowaniu podstawowej wersji. Czyli na bogato! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 p.s. nikt nie szpieguje, wnika w moja rocrywke gdy gram bez internetu na mojej kopii gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Też jestem zwolennikiem posiadania nośnika, ALE w momencie gdy ci on nasra, lub sam napęd świruje/zdechnie to zaczynam doceniać(o zgrozo) gry w wydaniu cyfrowym. Doszło do tego że mając cyfre jesteś lepiej traktowany(choć by ostatni przypadek: mod do Gothic-a, ci co mieli na płycie mogli się cmoknąć). No i cyfry miały być tańsze, jak wyszło wszyscy wiemy. Temat rzeka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Napęd - płyta z grą i bez dzieki nakładce No DVD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 2 godziny temu, vidkunsen napisał: Nie jestem zależny od internetu, odpalam i gram bez internetu. Zależy w co. Bo w sporo gier nie pograsz bez dostępu do netu, The Division, The Divison 2, Warframe, w to akurat gram lub grałem przez ostatnie 3 lata. Ni ma neta, ni ma gry. Ale w sapera czy pasjansa owszem, możesz pograć Dodatkowo - zdarzania losowe. Kradzież, pożar. Miałeś nośnik CD czy DVD, i już go nie masz. O degradacji płyt, zużyciu, porysowaniu nawet nie wspominam. Więc wiesz, każdy kij ma dwa końce, a czasami nawet trzy Ale może skończmy ten offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Jak ktoś przegapił to PREY znowu za darmo na epicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi