Buber Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Witam . Nie mogę odpalić instalatora, ma ktoś exe działający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @BuberCoś ci się źle chyba musiało pobrać. Ale trzymaj z mojego pobierania, u mnie chodzi mod od dawna. Gorzej jak masz zrypane resztę plików w archiwum No ale spróbuj. Porównaj też rozmiar mojego i twojego exeka jak masz mniejszy to coś źle ci się pobrało. To setup od wersji 0.92 Legend Returns. setup.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @tom3kb No niestety , ten sam problem, już po trzy razy sciągałem z torrenta i dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @Buber A zmieniłeś nazwę katalogu z modem? Ten warunek masz w opisie instalacji. Oryginalna nazwa jest albo w grażdance, albo za długa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @kondotier No tak, teraz widzę punkt 1... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi