FairFight Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Tytuł Oryginalny: [DLTX Required] Dynamic Mutants Slightly Remastered (Update 7) Platforma: Anomaly 1.5.1 Data Premiery: 4 Września 2021 Autor: TheMrDemonized Autor Spolszczenia: FairFight Opis: Spoiler Remaster moda Dynamic Mutants, który dodaje nowe mutanty do Zony, dodaje nowe dynamiczne wiadomości na temat mutantów, a także nieco zmienia sposób spawnowania się mutantów. Screeny: Spoiler Zmiany: Spoiler Mod został przekonwertowany do formatu DLTX, a jego opcje zostały przeniesione do MCM, więc teraz jest osobnym dodatkiem. Pojawiają się nowe mutanty, które wcześniej nie zostały wykorzystane w Anomalii, ale można je wyłączyć w trakcie gry. Mod można skonfigurować w panelu MCM. Pojawia się więcej dynamicznych wiadomości PDA związanych z mutantami, polowaniami oraz obroną przed falami mutantów. Kompatybilność: Spoiler Mod trzeba zainstalować po Boomsticks and Sharpsticks. Dodatek już zawiera w sobie modyfikację Rats Are Not Enemies. Instalacja: Spoiler Katalog gamedata wypakować do folderu głównego gry. Linki do pobrania: Spoiler Mod DB Dynamic_Mutants_DLTX.8_PL.zip 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 3 godziny temu, Jarema_07 napisał: mam problem z zainstalowaniem, wrzucam gamedata do folderu głównego gry, ale potem gra się nie odpala. próbowałem jeszcze raz... i nic. Jakieś logi? Ja właśnie spróbowałem i odpala się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 32 minuty temu, Jarema_07 napisał: próbowałem gra się włączyła, ale nie można było ich przyzwać.(ciekawostka: czy znasz opcje nieśmiertelności ) Tam się chyba spawny ustawia w MCM. A przyzywać niczego nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 38 minut temu, Jarema_07 napisał: próbowałem ustawić spawn ale ich tam porostu nie było Hmmm. Więc może trzeba ustawić spawn i poczekać 12h albo 24h. Coś takiego. Mówiąc krótko, trzeba troszkę potestować. U mnie mutanty się pokazały w sumie dosyć szybko po skonfigurowaniu moda i rozpoczęciu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi