DaarMoo Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 To styl który kręci mną od dłuższego czasu. Co mnie cieszy to fakt, że najciekawsze rzeczy powstają w Europie Środkowo-Wschodniej. Anglosasi out. Choć z drugiej strony tam powstała inspiracja. Kuyss. Tu akurat Włosi. Też dobrzy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Aż musiałem poczytać co to ten stoner rock bo tak za bardzo na drobne nie rozbijam, rock to rock i mi wystarczy I wyszło, że też kiedyś trochę słuchałem, bo Queens of the Stone Age też się zalicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Niedawno znalazłam taką rosyjską psychodelkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @tom3kb to takie Foo Fighters. To już nie to. @Meta trafiłeś w przysłowiową dziesiątkę. To świeży zespół. Ale posłuchaj tego. Wschodnia klasyka stonera. Rosja, Moskwa : Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @DaarMoo FooFighters też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @tom3kbTak przy tym teledysku Queens of the Stone Age to pomyślałem, że jest sporo potencjału w takiej stylistyce do oprawy moda do Stalkera, np takiego bardziej monochrom, coś w rodzaju 2,5D grafika, skupienie na fabule (sporo tekstu) itd. - taki klimat odjechanej platformówki trochę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Z tego gatunku podeszła mi grupa Sleep - płyta „Dopesmoke" to tylko jeden godzinny utwór, może dwa razy dane mi było go odsłuchać w całości, bez przerywania (z mojej strony czy otoczenia). Najlepszą ich płytą (o normalnej strukturze) jest „Sleep's Holy Mountain". Inną grupą jest Electric Wizard ale u nich tylko „Dopethrone" był świetny a reszta? Rozmemłany rozjazd? O wiele bardziej trawię taki metal niż klasyczne łubu-dubu, które zwyczajnie mnie nużyło zamiast dodawać energii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi