pacjent1972 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Z informacji które pojawiły się na https://www.gfinityesports.com/gaming-news, Fallout 5 miał się pojawić w ciągu najbliższych kilku lat, lecz biorąc pod uwagę wykupienie Bethesdy przez Microsoft ten proces może zostać przyśpieszony. Fallout 5 ma się pojawić po premierze Elder Scrolls 6, lecz cały cyrk z covid-19 może pokrzyżować plany. Należy się więc spodziewać zdaniem ludzi z GFINITY że Fallout 5 nie pojawi się wcześniej niż w 2025 roku. Możliwe platformy? Z całą pewnością Xbox Series X i PC, lecz nie wykluczone ze także PS5. Co z lokacjami? Cóż, F3 miało swoje wydarzenia w Waszyngtonie, F4 Boston a F76 Zachodnia Wirginia. Nowy Orlean był lokacją w DLC w F3 i F4, Chicago w Fallout Tactics, Alsaka w DLC dla F3. Gdzie zawita Fallout 5? Przeniesie się na stary kontynent, a może Rosji lub do Chin? To tylko gdybanie. Z pewnością gra gra zadebiutuje jako Multiplayer i Online Co-Op, tylko jak to wyszło w F76? Ci którzy grali wiedza o czym mowa. 😜 Pozostaje tylko czekać i liczyć na dobry powrót do korzeni Fallota, trójki czy New Vegas. To pobieżne informacje, dla zainteresowanych artykuł tutaj: Klik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Mogę napisać tutaj to samo co pisałem kiedyś na Reddicie. Jeśli nowy Fallout miałby wyjść tak zabugowany i tak fatalnie zoptymalizowany jak FO4, to lepiej niech MS idzie pograć w szachy. Słyszałem już plotki o New Vegas 2. Co ciekawe, niedawno wyszedł fanowski remake NV - Project Mojave, a w drodze jest Capital Wasteland. Co ciekawe, obecna wersja PM powstawała ledwie 4 miesiące. Także czego MS nie zrobi to zrobią gracze i moderzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 38 minut temu, FairFight napisał: Co ciekawe, niedawno wyszedł fanowski remake NV - Project Mojave Widziałem. Szkoda że bez PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 W dniu 29.01.2022 o 17:08, FairFight napisał: Mogę napisać tutaj to samo co pisałem kiedyś na Reddicie. Jeśli nowy Fallout miałby wyjść tak zabugowany i tak fatalnie zoptymalizowany jak FO4, to lepiej niech MS idzie pograć w szachy. MS nie ma tu nic do rzeczy, tylko Bethesda nie potrafi do końca okiełznać swojego Creation Engine. Można mieć tylko cichą nadzieję, że nowa wersja silnika która ma napędzać Starfield i TES 6 będzie lepiej zoptymalizowana (przynajmniej na tyle, na ile zoptymalizowany może być silnik Bethesdy), jako że to właśnie najpewniej Creation 2 będzie napędzał nowego Fallouta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 godzinę temu, ArNie napisał: MS nie ma tu nic do rzeczy, tylko Bethesda nie potrafi do końca okiełznać swojego Creation Engine. Można mieć tylko cichą nadzieję, że nowa wersja silnika która ma napędzać Starfield i TES 6 będzie lepiej zoptymalizowana (przynajmniej na tyle, na ile zoptymalizowany może być silnik Bethesdy), jako że to właśnie najpewniej Creation 2 będzie napędzał nowego Fallouta. Jeśli nowy silnik to będzie po prostu kolejny booster poprzedniego to spokojnie można się spodziewać problemów z previsibles/precombines. Czyli będzie ciężko z wydajnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi