barttek.stalker Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Siemka! tworze nowy zapis, wybieram wszystko co musze i wyrzuca mnie do pulpitu. Oto mój log FATAL ERROR [error]Expression : ai().script_engine().functor("loadscreen.get_tip_number", m_functor) [error]Function : CGamePersistent::LoadTitle [error]File : GamePersistent.cpp [error]Line : 859 [error]Description : assertion failed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Siemka. Próbuj restartu gry, a jeszcze lepiej wyloguj się z windy i zaloguj ponownie -to zluzuje bufor/stos. Ten log to tylko mówi o problemie z załadowaniem podpowiedzi, tej z ekranu ładowania, ale ja to się trochę nie znam. lol PS. Jak ten restart nie pomoże i będzie to samo albo coś zbliżonego to stawiam dolara, że masz coś nie tak z plikami: krzywy download, krzywa instalacja, coś w fsgame, czegoś brakuje, nie wyczyściłeś podstawki... ja tak mogę długo... Jak nikt nic nie napisze ze speców od CoC'a, a będziesz chciał grać to moja rada: jeszcze raz ściągnij i ustaw, ew. sejwy sobie schowaj gdzieś. Po edycji. boże, to znaczy schowaj poza katalog gry, oczywiście. Ale jaja. Przysięgam - niechcący ta gra słów. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez qlkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 @barttek.stalker akurat takiego wylotu nie widzę ale było trochę takich z tym "assertion failed" więc trochę strzelam w ciemno bo niby np takie coś było jak Call of Chernobyl zainstalowałeś w tym samym folderze co Zew Prypeci lub np gdy brakowało w systemie np jakiś bibliotek vc++. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi