Kochamruskich_132 Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Cześć ostatnio chciałem pograć w stalker anomaly ale niewiem czy się opłaca pobierać jak może nie chodzić. Aktualnie mam laptoka asus x554l win 10 dwu rdzeniowy i3-5005u 2ghz 8gb ram nivedia 920mw intel hd graphics 5500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 No na pewno odpali. O to się bać nie musisz XD U mnie Anomaly na kompie który ma - Ryzen 3 4300G - Zintegrowana karta graficzna Radeon Vega 6 - 1x8GB RAM DDR4 - Dysk SSD M.5 512GB Na DX8.....chodzi cienko. Nie wiem ile FPSów bo nie patrzałem ale nie powiedziałbym o przyjemnym graniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochamruskich_132 Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Dzięki za odpowiedź fps na chociaż na samej integrze gra mniej wyciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 No ja niestety kompa dobrego nie mam a szkoda bo bym se chętnie pograł w jakieś fajne gry ale ja bidak i pieniędzy nie mam to co ja najwyżej na tym pograć mogę to klasycznego dooma i starsze mody do stalkera xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi