The Iceman Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Porcja 3 nowych screenów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Degtyarev Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Statek - baza Stalkerów jak sądzę. Dosyć spory. Mogę zapytać gdzie znalazłeś te screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Mogę zapytać gdzie znalazłeś te screeny? Screeny pochodzą ze strony partnerskiej GSC - stalker-epos.ogl.ru i na pewno są wiarygodne :-) Co do statku w tle, to faktycznie może być on bazą stalkerów według zapowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Niech zgadnę na jakiejś rosyjskiej stronie o Stalkerze :]? Ładne screeeny, ciekawe czy wszędzie będą takie widoczki jak na 2 screenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Od początku zapowiadali, że będzie na co popatrzeć i zapowiada się , że nie było to chwalenie się na wyrost no ładnie ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 I oto mamy 4 kolejne screeny: Ten ostatni wygląda szczególnie klimatycznie Żeby kogoś nie zmyliło, na przedostatnim jest burer, chociaż na początku myślałem, że to bandyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A mi się drugi podoba niezła okolica i taki fajny pomnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 No ładnie tylko mogło by być trochę jaśnie. Przecież nie może cały czas być tam pochmurno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ten drugi po prostu bajeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Oh...jak ja się nie mogę doczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 I kolejne dwa nowe screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ale to cholerka ładne i wydaje mi się, że te lokacje pokazują prawdziwa prawdę :-D . Się potem okaże, że każdy gracz będzie mógł się po Prypeci bez przewodnika poruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zdjęcia z play-testów, prezentujące nową broń - strzelbę automatyczną: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Jakby wszystko w wodzie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Też tak na początku myślałem, ale są to skały, a zdjęcia zostały zrobione w niezbyt profesjonalny sposób. Swoją drogą, nowa strzelba bardzo mi się podoba. Ciekaw natomiast jestem, czy znajdzie użytek w grze, bo w poprzednich częściach korzystałem ze strzelb bardzo rzadko bądź w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ciekawe co to za bron. Szkoda, ze nie pokazali calej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Przypomina mi trochę Strikera-12 z drugiej części Maxa Payne'a, więc może to jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Trafiłeś, o nowej broni w grze słyszałem bardzo dawno temu, nazwa broni to Striker Protecta, a w grze będzie nosić nazwę DOA-12, a prawdziwy skrót to DAO-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Czyli znowu będą porzekręcane nazwy broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Kolejny screen: EDIT: I jeszcze dwa: EDIT: Następne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ten shotgun będzie miał nazwę Eliminator. Na oficjalnej stronie jest opis ( http://cop.stalker-game.com/?page=eliminator ). Eliminator ma się charakteryzować dużą pojemnością magazynka i precyzją prowadzenia ognia, ale z uwagi na masywny magazynek przeładowywanie shotguna będzie trochę długie. Eliminator będzie rzadką bronią w Zonie, doskonałą do eliminacji hordy mutantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ej a ten ostatni obrazek to nie taki sam jak w Czarnobylu jak się wchodziło do Prypeci na początku i na dachach byli snajperzy, a ty z grupką stalkerów szedłeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Bardzo podobny, ale to chyba nie ten, choć nie jestem do końca pewien. Prypeć to miasto robotnicze. Jest tam wiele poustawianych wzdłuż bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ładnie ;]. Na 2 screenie widać poprawę grafiki w postaci ładniejszej, bardziej dopracowanej twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi