pacjent1972 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Stało się tak jak przypuszczałem od wielu lat. Kupiłem Survarium w wersji pudełkowej w dniu Polskiej premiery. Wiązałem z tą grą wiele nadziei, lubię multi a tym bardziej postapo którego w wersji multi malutko na rynku gier. Grałem regularnie przez prawie 3 lata, ale oprócz przybywających cziterów nic się nie zmieniało, nowe patche dodawały jakieś bzdury nie warte uwagi. No nadszedł koniec wielkiego ambitnego projektu Vostok Games. Więcej o tym dla zainteresowanych tutaj: Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Heeee, to może Fabryka Słów wyda brakującą książkę z tego uniwersum, skoro gierki ma nie być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Grałem na steamie jakiś rok temu, ale było tylu cheaterów, że szybko podziękowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Kilka razy się "odbiłem" od Survarium online. Myślałem, że zwyczajnie jestem za cienki... A tu takie rzeczy piszecie !!! Tak serio to, moim zdaniem, grę położył - najzwyczajniej - bieg czasu. To już było takie za "proste" na teraz, tu. Nisza. Żelazny elektorat fan-core. Moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 10 godzin temu, Darrien napisał: Heeee, to może Fabryka Słów wyda brakującą książkę z tego uniwersum, skoro gierki ma nie być.... Za 15 lat chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Za 200. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Nie dziwota, że Survarium padło. Sam w to grałem z rok, ale kiedy to było.... Nie było wtedy jeszcze cheaterów na Survarium. Pamiętam, jak z początku twórcy planowali dodać z czasem wątek fabularny, kampanię dla pojedynczego gracza do gry Survarium. Skończyło się jak wiemy, z czasem na niepotrzebnych udziwnień i rzecz jasna, oszustwach ze stron graczy. Z drugiej strony mapki i ich klimat robił momentami spore, pozytywne wrażenie. Szkoda, że gierka upadła, aczkolwiek można było się tego spodziewać, skoro nie było rozwoju gry, a tylko zachęcaniu do korzystania z mikropłatności i tak dalej. Edytowane 10 Lutego 2022 przez Skryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Chwila ciszy dla tej wspaniałej gry A tak na serio to musiało się tak skończyć. Nowy gracz po tym co się tam wyprawiało nie było wcale a nawet jak ktoś zabłądził przez przypadek do gry to bardzo szybko po trzech bitwach gdzie jego wynik wynosił 1:75 zakańczał przygodę. Rosjanie czitowali na potęgę i nawet się z tym nie kryli. Nikt nic z tym nie robił. Dochodziło do takich absurdów, że na twoim capie stał przeciwny team i mordował cię w sposób szybki i skuteczny. Jedyny plus gry to był możliwość modernizacji broni i jej w miarę duży wybór. Cóż szkoda, że nie poszło to w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi