Vorenus Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Co jaki? czas od momentu (chyba) rozmowy z Gawrem mam problemy z gr?. Stalkerzy - zarówno przyja??i, oboj?tni i wrodzy stoj? biernie z opuszczonyi r?kami. Mutanty podobnie albo kicaj? sobie przyja?nie nie zwracaj?c na mnie uwagi. Anomalie mnie nie rani?, jednym s?owem piknik w parku. Najcz??ciej nast?puje to po wzi?ciu jakiego? questowego przedmiotu ale nie ma regu?y. Zwykle pomaga cofni?cie kilka savów w ty?, czasami gra poprawia si? sama ale sam ju? nie wiem co o tym my?le?. Gram na czystej wersji 19.04 bez witamin. Wkleja?em kilka razy arguments z loga w plik bind_stalker i i zmienia?em tacstock po wypadach w Radarze. Ten b??d bardzo unieprzyjemnia gr?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Skopiuj jeszcze raz plik z RC2 do game data gry i zobacz efekty. Je?eli nie pomo?e skopiuj jeszcze raz ca?y ../gamedata gry potem to na RC2 , zapisy gry zostan? ,bez obawy .Nie baw si? w pliki bind , tylko popraw wtedy ...tacstock ,bo po wgraniu nowych rzeczy wróci do stanu wyj?ciowego . Mo?esz u?y? witaminy Trurl3 do podmiany w plikach ..DDS . To tak mniej wi?cej jakby? postawi? gr? od nowa , bez czyszczenia rejestru. Ostatnia opcja to zapisz gdzie? folder z zapisami gry ...wyczy?ci? Stalkera programem REVO UNINSTALER z opcj? dok?adnego skanowania rejestru . Nowa instalacja ..uruchom gr? na tym samym poziomie trudno?ci ..utworzy sie folder zapisów ...podmieni? na ten ,który mamy i gra? na nowiutkiej Soli. To leczy wiele dolegliwo?ci. Oczywi?cie dalej zmiany w plikach ...DDS opisane wy?ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dzi?ki malakas! Jak zwykle nie zawiod?em si? na Twojej poradzie, oczywi?cie pomog?o a do g?owy by mi nawet nie przysz?o ?eby szuka? przyczyny w plikach spolszczenia... Piszesz jednak ?eby nie edytowa? stalker_bind a pomog?o mi to ju? wiele razy i mam 14 wpisów z arguments loga, kilka problemów tym naprawd? rozwi?za?em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To by?a tylko moja uwaga .....ja u siebie nigdy nie edytowa?em i sko?czy?em gr? taka jaka by?a . Je?eli widzisz ,?e u Ciebie to pomaga to nie sugeruj si? tym co napisa?em o tej edycji . Nie wiem jak taka edycja wp?ywa na reszt? plików. Nie zag??bia?em si? w temat , bo nie by?o mi to potrzebne . Przyczyna nie le?y w plikach spolszczenia . Jest w RC2 zintegrowany patch ,który w ten sposób od?wie?asz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To nieprawdopodobne ale dodatkowo poprawi? mi si? FPS, gra chodzi p?ynnie jak mas?o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi