guccimucci5 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Cześć wiecie może jak zdobyć artefakt serce poltergaista? Potrzebuję go do questa w warlabie ale nie mogę nigdzie informacji i nim znaleść. Oczywiście Narodnaya solianka 2016. I btw jak dostać się na CEA-2 bo za Chiny ludowe nie wiem od strony sarkofagu (z monolitem) nie da się przez dach też się nie da byłem w sterowni monolitu ale też się nie da nawet grawigunem otworzyłem zamknięte drzwi tam gdzie sterlok w soc niszczy te kapsuły i też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 10 godzin temu, guccimucci5 napisał: Cześć wiecie może jak zdobyć artefakt serce poltergaista? Potrzebuję go do questa w warlabie ale nie mogę nigdzie informacji i nim znaleść. Oczywiście Narodnaya solianka 2016. I btw jak dostać się na CEA-2 bo za Chiny ludowe nie wiem od strony sarkofagu (z monolitem) nie da się przez dach też się nie da byłem w sterowni monolitu ale też się nie da nawet grawigunem otworzyłem zamknięte drzwi tam gdzie sterlok w soc niszczy te kapsuły i też nic. Serce poltera trafi w Twoje ręce we własciwym momencie scenariusza . A w kwestii CEA 2 - rozumiem że w trakcie gry rozmawiałes w sterowni ze Swiadomością Z i odzruciłes ich propozycję współpracy , która to decyzja pzreniesieCię na CEA 2 . Jak nie zrobiłes questu Łukasza na mózgi kontrolerów - nie znajdziesz przy Monolicie 5 sztuk teleporterów monolitowców ( czaszek) , ergo - będziesz miał zdrową zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 1 godzinę temu, boberm napisał: Serce poltera trafi w Twoje ręce we własciwym momencie scenariusza . A w kwestii CEA 2 - rozumiem że w trakcie gry rozmawiałes w sterowni ze Swiadomością Z i odzruciłes ich propozycję współpracy , która to decyzja pzreniesieCię na CEA 2 . Jak nie zrobiłes questu Łukasza na mózgi kontrolerów - nie znajdziesz przy Monolicie 5 sztuk teleporterów monolitowców ( czaszek) , ergo - będziesz miał zdrową zagwozdkę. No miałem questa na te mózgi ukończyłem oczywiście i tak rozwaliłem te cosie w sterowni odrzucając ich propozycję i nie znalazłem żadnych teleporterów. I nie ma ich w spawnerze? I gdzie szukać tych teleporterów bo wybiłem cały sarkofag i ani jeden z tych monolitowców nie miał ani jednego. I tak jak mówię spawner w ostateczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @guccimucci5 - teleportery w kształcie czasek winny byc tam gdzie reszta itemów - czyli w Sarkofagu przy monolicie. Wraz z listem Striełoka , teleportem do MW i egzą maskującą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 11 minut temu, boberm napisał: @guccimucci5 - teleportery w kształcie czasek winny byc tam gdzie reszta itemów - czyli w Sarkofagu przy monolicie. Wraz z listem Striełoka , teleportem do MW i egzą maskującą. I je się jakoś podnosi czy jakąś inną interakcję się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @guccimucci5 To takie "cuś". No chyba ze w NS2016 jest inaczej niz w reszcie Solianek. A podnosisz normalnie jak każdy inny item. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 49 minut temu, boberm napisał: @guccimucci5 To takie "cuś". No chyba ze w NS2016 jest inaczej niz w reszcie Solianek. A podnosisz normalnie jak każdy inny item. Znalazłem tylko notatke sterloka z koordynatami przejść ale jak wiesz na CEA-1 mapa się wali i pokazuje przejście na przejściu i nie mogę znaleść tego właściwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Ładnych kilka lat temu grałem z NS2016 , potem w Opki - i troche mi sie myla te instancje Soli ( niby to samo , ale szczegóły rózne). Przejście z notatki to przejście CEA2>CEA1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 No okej ale gdzie ono jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Po zakonczeniu rozmowy z Swiadomością Z zostajesz przeniesiony do pomieszczenia w CEA 2 . Po wyjściu z niego - idziesz w lewo do bramy .Tam powinno byc przejscie na CEA 1. Jak go nie ma, to masz dwie możliwości - pierwsza skorzystać c z teleportu Striełoka na MW , lub druga - o ile wykonałes questa dla strażnika na bramie wejściowej do MW na dostarczenie antyzombinów - idziesz do końca planszy w prawo i teleportami aż do końca. Tyle że Tobie chodzi chyba o ponowne dostanie sie na CEA2? O ile pamiętam -kilka lat minęło kiedy grałem w NS2016 - w którymś momencie gry dostajesz zadanie od Ducha na dokumenty monolitowca . I - chyba - wtedy dostajesz extra info o przejściu z sarkofagu bezpośrednio na CEA2. Ale głowy nie dam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 15 godzin temu, guccimucci5 napisał: jak zdobyć artefakt serce poltergaista? Potrzebuję go do questa w warlabie Porozmawiaj z Doktorem, od którego dowiesz się o jego medalionie. Co do Serca Poltergeista - pamiętasz artefakt, który Naznaczony/Striełok oddał na przechowanie Górnikowi w czasie "snu" z samego początku gry? Niestety jest pewne "ale" - dialog o medalionie i dialog z Górnikiem będzie dostępny dopiero po dostarczeniu książki Górnikowi oraz zniszczeniu instalacji Świadomości-Z znajdującej się w Sterowni Monolitu. Idąc tym śladem, po kilku innych zadaniach (medalion - Górnik - latarki - Akim i szczenię pseudopsa) zdobędziesz Serce Poltergeista. 2 godziny temu, boberm napisał: No chyba ze w NS2016 jest inaczej niz w reszcie Solianek. Otóż to - w NS nie występują teleporty monolitowców w kształcie czaszek. Godzinę temu, boberm napisał: Tyle że Tobie chodzi chyba o ponowne dostanie sie na CEA2? O ile pamiętam -kilka lat minęło kiedy grałem w NS2016 - w którymś momencie gry dostajesz zadanie od Ducha na dokumenty monolitowca . Przejście Sarkofag <=> CEA2 przekazuje Duch w zamian za dostarczenie Złotych Kotletów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 2 godziny temu, Anton Gorodecki napisał: Porozmawiaj z Doktorem, od którego dowiesz się o jego medalionie. Co do Serca Poltergeista - pamiętasz artefakt, który Naznaczony/Striełok oddał na przechowanie Górnikowi w czasie "snu" z samego początku gry? Niestety jest pewne "ale" - dialog o medalionie i dialog z Górnikiem będzie dostępny dopiero po dostarczeniu książki Górnikowi oraz zniszczeniu instalacji Świadomości-Z znajdującej się w Sterowni Monolitu. Idąc tym śladem, po kilku innych zadaniach (medalion - Górnik - latarki - Akim i szczenię pseudopsa) zdobędziesz Serce Poltergeista. Otóż to - w NS nie występują teleporty monolitowców w kształcie czaszek. Przejście Sarkofag <=> CEA2 przekazuje Duch w zamian za dostarczenie Złotych Kotletów. No właśnie chce iść na CEA-2 po te kotlety bo ponoć tylko tam się znajdują. Ja w ekwipunku mam jeden jak się nie mylę ze schowka jakiegoś ale nie jestem pewien. I czy da się jakoś inaczej je zdobyć czy tylko i wyłącznie na CEA-2. 4 minuty temu, guccimucci5 napisał: No właśnie chce iść na CEA-2 po te kotlety bo ponoć tylko tam się znajdują. Ja w ekwipunku mam jeden jak się nie mylę ze schowka jakiegoś ale nie jestem pewien. I czy da się jakoś inaczej je zdobyć czy tylko i wyłącznie na CEA-2. A i już zdobyłem Serce Poltergaista obecnie jesten w czerwonym lesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi