carlopapa Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Witam zbieram właśnie Likiery Baileys dla Kuzniecowa i mam pytanko czy wie ktoś jak otworzyć drzwi do zbrojowni bo tam jest jedna butelka??? próbowałem granatów strzelać w kratę, ale ciągle zamknięte 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Ona w pewnym momencie gry będzie stała przed Tobą otworem. Nie wiem czy nie po powrocie z X18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Już wszystkie laby zrobione w Prypeci też byłem jeszcze w sarkofagu nie bo z Doktorem się nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 To dziwne. Zbrojownia otwierała się normalnie. Klawiszem drzwi były otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Po oddaniu PDA Krysiuka zbrojownia stanęła otworem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi