carlopapa Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Witam po oddaniu naszyjnika Monolitu Sidorowi Wolność po chwili staje się dla mnie wrogiem i strzela dodam, że tak jak powiedział Brat Cienia Monolitu nie zabiłem podczas jego zadań nikogo wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) @carlopapamożna tak: http://stalker-gamers.ru/forum/168-1314-113493-16-1515001473 Edytowane 11 Marca 2022 przez qlkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Zrobiłem bazę Wolności jeszcze raz tyle, że tym razem w maskującym egzo i wszedłem nie frontową bramą a wyłomem w murze i cały czas boczkiem bez żadnej strzelaniny i rezultat jest taki, że Wolność z neutrali (poprzednio) cała jest na zielono 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi