suchy1280 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Witam, pamięta może ktoś dlaczego Striełok ginie po tzreciej flaszce z Gambitem na Magazynach, jakoś mi ten szczegół umknął z pamięci. Pozdrowienia. Tak na marginesie Mod barzdzo dobrze zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Masz tu dodatek który pozwala na picie alkoholu ile wlezie: https://stalkerportaal.ru/board/op_2_1/gg_mozhet_pit_mnogo_spirtnogo/2-1-0-486 nie pamiętam dokładnie dlaczego tak jest, ale ten dodatek pomoże, i tak mod jest dobry bo juz grywam w niego w 2 razy, teraz w op 2.2 przy końcu prawie jestem lecz mi sie szczerze juz nie chce ruszać dalej z tym modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Dzięki stary, ale dodatków staram się nie używać może jakoś dojdę co i jak chyba że ktoś ma jakiś inny pomysł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Wyspany jesteś? Bo dużo od tego zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi