Provokator Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zamieszczajcie tutaj zdjęcia swoich stanowisk, gdzie gracie. Zdjęcie 1: Zdjęcie 2: Zdjęcie 3: Zdjęcie 4(subwoofer i komp): Zdjęcie 5: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Na trzecim zdjęciu widać Twoje odbicie :-o Tutaj niebawem znajdą się zdjęcia mojego, skromnego jak na owe czasy miejsca pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja też niedługo zapodam :-) [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Pon 29 Cze, 2009 ] Mam nadzieję, że w tym poście. Jak najbardziej tak Nie śmiać się z kafelek, jest świeżo po remoncie i ma być tu kuchnia, a na razie jest game room :-) Później wstawię jeszcze moje stanowisko no.2 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi