Misio11 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Mam otóż taki problem jak w tym załączniku gdy włączam grę https://imgur.com/qYFBnSD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Czołem, usuń plik user.ltx i spróbuj ponownie uruchomić grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio11 Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 9 minut temu, Meta napisał: Czołem, usuń plik user.ltx i spróbuj ponownie uruchomić grę. Tera gra się odpala ale przy ładowaniu wywala ten sam błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 @Misio11 To dziwne, bo usunięcie user.ltx zwykle naprawiało ten problem, być może jakiś inny plik jest uszkodzony. Tak na szybko inne propozycje z sieci to ewentualny backup zapisów i kompletna reinstalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi