Agrael Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Chcielibyśmy serdecznie powitać nowego tłumacza na naszym forum, @mrozek. Udało mu się spolszczyć znany dodatek do Anomaly - pROvAK's, a także dostosować polskie tłumaczenie do dwóch wersji Ostatniego Stalkera: Ostatni Stalker v.2020 oraz Ostatni Stalker - 1.3 х64 (OGSR). Wisienką na torcie jest spolszczenie do Zagubionej Duszy. Gratulujemy i życzymy wytrwałości w dążeniu do stworzenia idealnego spolszczenia. 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozek Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Dziękuję Wiem, że dla wielu język rosyjski jest barierą nie do pokonania i przez to nie mogli zagrać w ciekawe tytuły. Będę starał się ułatwić rozgrywkę, aby fani STALKERA mogli cieszyć się z gry w której rozumieją wszystko co się dookoła dzieje. Myślę że jeszcze nie raz zobaczycie mój nick po włączeniu którejś z części tej klimatycznej gry 2 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Gratulacje i powodzenia 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 @mrozek, ja też przyłączam się do gratulacji i życzę dużo wytrwałości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 @mrozek gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Witam na pokładzie i powodzonka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi