Meta Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Akurat niedawno ukończyłam tę przygodówkę, zdecydowanie polecam! LINK: [KLIK] UWAGA! W wersji GOG w opcjach widnieje suwak Performance, który domyślnie ustawiony jest na najwyższą wartość, co przede wszystkim bardzo ogranicza dźwięki otoczenia w grze, a także wyłącza niektóre dodatkowe animacje. Najlepiej przed rozpoczęciem gry przestawić ten suwak na najniższą wartość, dla doświadczenia pełnej oprawy dźwiękowej, a co za tym idzie - klimatu. Ja niestety, zanim zajrzałam do opcji, przeszłam już większość gry, więc, tak czy inaczej, planuję powtórkę. 😅 Gra dostępna po angielsku i francusku, ale jeśli ktoś potrzebuje, to istnieje spolszczenie: [KLIK] Zwiastun: Ciekawe materiały nt. gry: Spoiler Artykuł z 1998 r. z magazynu Game Developer dot. procesu powstawania gry: [KLIK] Wideo: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi