tybet64 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Witam.Mam zrobić film dla Akima jak zabijam mutanty za pomocą kapsuł(chyba o to chodzi ). Tylko że mutki jak jeden czy dwa zginą w anomalii to już ją omijają z daleka.No i jak włączyć nagrywanie w tej kamerze od Akima? Edytowane 3 Lipca 2022 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Kamerę wrzucasz bodajże do slotu tak jak noktowizor czy lornetkę i wtedy nagrywa, a tą misję najlepiej się robi w czasie godziny grozy przynajmniej mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Też tak pomyślałem ale i tak rzadko kiedy któryś zginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 W dniu 4.07.2022 o 03:45, carlopapa napisał: Kamerę wrzucasz bodajże do slotu tak jak noktowizor czy lornetkę i wtedy nagrywa, a tą misję najlepiej się robi w czasie godziny grozy przynajmniej mi. Dzięki.Znalazłem przypadkowo film na YT i udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi