Suseł Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Tytuł oryginalny: MISERY v 2.2 + X-Ray Oxygen Platforma: S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci Data premiery: ... Autor: ... Opis: Spoiler Jest to po prostu przeniesienie Misery 2.2 na silnik X-Ray Oxygen Opis z stalkerportaal.ru: - W pełni działający x64 - Przerobiona konfiguracja Mixed (dla deweloperów) - Usunięto wiele niepotrzebnego kodu, w tym API stron trzecich i multiplayer. - Wielordzeniowe przetwarzanie strumienia - Nowy system dźwiękowy: OpenAL Soft + EFX - Zunifikowany system LuaVM Screeny: Spoiler Linki do pobrania: Spoiler Misery 2.2 + Xray Oxygen Yandex - Klik Instalacja: Spoiler Rozpakować i grać. Źródło: stalkerportaal.ru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) Zainstalowałem i nie jestem zadowolony: 1, Po 10 min gry wylot. A Misery 2.2 był wyjątkowo stabilny. 2. Grafika jakby niezbyt "ostra" - wyblakła bym rzekł wręcz. 3. Wydajność zdecydowanie słabsza niż orginał. 4. Wersja też jakby się nie zgadza: u mnie była 1.71 a nie 2.2. 5. Nie ma wyboru języka - tylko rusistowski 6. Nie można wyłączyć widoku maski ( ja nie przepadam za takimi bajerami) Edytowane 8 Lipca 2022 przez ksantyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 8 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 A to ciekawe. Ja na to nic za bardzo poradzić nie mogę że to tak działa bo to nawet nie mój mod. Tak czy siak dobrze wiedzieć jak Misery z Oxygenem działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi