Suseł Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Witam po raz kolejny, znowu jak zwykle pomęczę pytaniami Ma może ktoś lub wie skąd pobiorę PACKER który mi zapakuję pliki w .db? (Czyste niebo i Zew Prypeci) Jak i czym mogę otworzyć pliki .dll które są w folderze bin? Oczywiście z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 @SusełŁap link packera/unpackera https://stalker-mods.su/publ/s_t_a_l_k_e_r_quot_zov_pripjati_quot/raspakovshhik_upakovshhik_db_arkhivov_xrcompress/2-1-0-156 a tu 'towar' - bo nie wiem czy bez zmiany VPN tam wbijesz: rasp_rXrCompress_11.02.2016.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 @qlkin Wejść tam to nie problem, wystarczy Opera z wbudownym VPNem i działa Bardzo ci dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 @SusełTych packer'ów to jest więcej, ale ten może Ci ogarnie. Co do otwierania .dll - to, ja oczywiście nie wiem po co ci to, ale chyba gryziesz sprawę nie od tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 @qlkin Przyznam że sam nawet nie wiem co w nich można porobić, mniej więcej się orientuję od czego są, ale tak jak pisałem nie wiem co mógłbym w nich zrobić. Raczej tak po prostu z czystej ciekawości chciałbym zobaczyć jak to wygląda : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi