Skryty Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) Witam wszystkich. Zapewne większość z Was napotkała w sieci, czy na Facebooku, czy innych portalach wstawki związane z twórczością artystyczną, ale stworzoną przez sztuczną inteligencję. Sam postanowiłem się przekonać jak to działa. Wyszukałem Dall•e mini autorstwa crayion.com, następnie wpisałem hasło stalker i chernobyl, a na koniec zakładkę Run. Musiałem poczekać z minutę, dwie, by sztuczna inteligencja mogła stworzyć oto takie obrazki. Nie jest to efekt końcowy najwyższej jakości, ale spełniła moje oczekiwania. Oczywiście, można wpisać w polu różne hasła, programik sam wygeneruje według naszych wskazówek obrazki. Dall•e mini, jak mi wiadomo, to jeden z kilku projektów zajmujących się generowaniem zdjęć poprzez sztuczną inteligencję. Edytowane 31 Lipca 2022 przez Skryty 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi