Skocz do zawartości

Misja cudze zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie stalkerzy czy jak graliście kiedykolwiek z w Stalker Zew Prypeci odpaliła wam sie misja cudze zamówienie,zleca ją sęk,ja mam tą część wiele lat i jestem zaskoczony takim obrotem spraw , gra zmodowana gunslinger plus absolut nature , powiedzcie czy w normalnej grze wystepuję ta misja czy to efekt wgrania mod , jestem zaskoczony.

Edytowane przez blacho

@blacho To zadanie występuje w grze ZP. Jest ono powiązane z zadaniami Sułtana na Zatonie. I może wystąpić lub nie, w zależności czy zadania Sułtana wykonałeś, czy nie. To chyba jest efekt zakablowania Sułtana do Brody o transakcji w Leśnictwie. W ZP grałem bardzo dawno temu, to precyzyjnie nie odpowiem. Ale to zadanie miałem i zrobiłem.

Tu masz filmik pokazujący zakończenie tego zadania (8:345)

Jest jeszcze jedna taka zaskakująca sytuacja na Janowie, kiedy nie wykonamy zadania transakcji ani dla Sułtana ani dla Brody, ale dla Sowy. Jest jednak warunek, że w Leśnictwie potrafimy nie dopuścić do zabicia Morgana.

Pojawi się wtedy na Janowie i narobi nam jeszcze większych kłopotów niż Sułtan. Jest na forum temat opisujący to zdarzenie.

• 1 rok później...

otwieram ponownie temat , mógł by mnie ktoś pokierować jak odpalić tą misje dla sęka próbuje na rożne sposoby ale nie pamiętam jak doprowadzić do tej misji może ktoś z was wie , wiem że tą misje zleca sęk na szukanie artefaktu który ma być ukryty pod spalonym gospodarstwem tam gdzie leża zwłoki Majrona i siedzi kontroler...

Jestem pewien ze sęk ma jeszcze jedną ukrytą misje to jest chyba jakoś związane z misją transakcja dla sowy kiedy ochraniamy Morgana , mogę się mylić , ale na 100% sęk ma misje z znalezieniem artefaktu którego niema i nie mogę doprowadzić do tej sytuacji bo nie pamiętam w jakiej kolejności poprowadzić zadania

47 minut temu, blacho napisał(a):

Jestem pewien ze sęk ma jeszcze jedną ukrytą misje to jest chyba jakoś związane z misją transakcja dla sowy kiedy ochraniamy Morgana

Wiele razy przechodziłem ZP starając się to robić na różne sposoby i nigdy takiego zadania nie miałem. 

Bardziej zastanawia mnie to, skąd Ty o takim zadaniu wiesz? Widziałeś z tym jakiś filmik bądź widziałeś to w jakichś archiwalnych plikach z gry? Opowiedz skąd to wiesz być może wtedy ktoś zweryfikuje. 

po prostu robiłem to zadanie a ponownie chciałem je rozegrać ale nie pamiętam jak poprowadzić grę zleca je sęk i pamiętam ze rozmawiało się też coś z brodaczem a nazwa zadani to : Cudze zamówienie-polega na znalezieniu artefaktu w jaskini gdzie Leży Majron ale się okaże ze artefaktu nie ma a jest kontroler i pozniejszej rozmowie wytykamy tą sytuacje sękowi ze na minę nas chciał wpierdzielić , wiem trochę to pogmatwane ale na 100% sęk ma ukrytą misje poboczną ale żeby ją aktywować trzeba spełnić jakieś warunki i nie pamiętam jak to zrobić i miałem z problem z odpaleniem tego zadania jedynie co to na szukanie schowka w zaporożcu.