blacho Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Witajcie stalkerzy czy jak graliście kiedykolwiek z w Stalker Zew Prypeci odpaliła wam sie misja cudze zamówienie,zleca ją sęk,ja mam tą część wiele lat i jestem zaskoczony takim obrotem spraw , gra zmodowana gunslinger plus absolut nature , powiedzcie czy w normalnej grze wystepuję ta misja czy to efekt wgrania mod , jestem zaskoczony. Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez blacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 @blacho To zadanie występuje w grze ZP. Jest ono powiązane z zadaniami Sułtana na Zatonie. I może wystąpić lub nie, w zależności czy zadania Sułtana wykonałeś, czy nie. To chyba jest efekt zakablowania Sułtana do Brody o transakcji w Leśnictwie. W ZP grałem bardzo dawno temu, to precyzyjnie nie odpowiem. Ale to zadanie miałem i zrobiłem. Tu masz filmik pokazujący zakończenie tego zadania (8:345) Jest jeszcze jedna taka zaskakująca sytuacja na Janowie, kiedy nie wykonamy zadania transakcji ani dla Sułtana ani dla Brody, ale dla Sowy. Jest jednak warunek, że w Leśnictwie potrafimy nie dopuścić do zabicia Morgana. Pojawi się wtedy na Janowie i narobi nam jeszcze większych kłopotów niż Sułtan. Jest na forum temat opisujący to zdarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacho Opublikowano 29 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca otwieram ponownie temat , mógł by mnie ktoś pokierować jak odpalić tą misje dla sęka próbuje na rożne sposoby ale nie pamiętam jak doprowadzić do tej misji może ktoś z was wie , wiem że tą misje zleca sęk na szukanie artefaktu który ma być ukryty pod spalonym gospodarstwem tam gdzie leża zwłoki Majrona i siedzi kontroler... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca @blacho Sęka? Wystarczy wykonać jego zadanie, które zleci, a polega na znalezieniu schowka. Później jest z nim jeszcze inne zadanie. Po prostu zamów coś u Żwawego, odbierz broń i Sęk sam Cię zaczepi. Chyba że chodzi Ci o Sępa, najemnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacho Opublikowano 29 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Jestem pewien ze sęk ma jeszcze jedną ukrytą misje to jest chyba jakoś związane z misją transakcja dla sowy kiedy ochraniamy Morgana , mogę się mylić , ale na 100% sęk ma misje z znalezieniem artefaktu którego niema i nie mogę doprowadzić do tej sytuacji bo nie pamiętam w jakiej kolejności poprowadzić zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 47 minut temu, blacho napisał(a): Jestem pewien ze sęk ma jeszcze jedną ukrytą misje to jest chyba jakoś związane z misją transakcja dla sowy kiedy ochraniamy Morgana Wiele razy przechodziłem ZP starając się to robić na różne sposoby i nigdy takiego zadania nie miałem. Bardziej zastanawia mnie to, skąd Ty o takim zadaniu wiesz? Widziałeś z tym jakiś filmik bądź widziałeś to w jakichś archiwalnych plikach z gry? Opowiedz skąd to wiesz być może wtedy ktoś zweryfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacho Opublikowano 29 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca po prostu robiłem to zadanie a ponownie chciałem je rozegrać ale nie pamiętam jak poprowadzić grę zleca je sęk i pamiętam ze rozmawiało się też coś z brodaczem a nazwa zadani to : Cudze zamówienie-polega na znalezieniu artefaktu w jaskini gdzie Leży Majron ale się okaże ze artefaktu nie ma a jest kontroler i pozniejszej rozmowie wytykamy tą sytuacje sękowi ze na minę nas chciał wpierdzielić , wiem trochę to pogmatwane ale na 100% sęk ma ukrytą misje poboczną ale żeby ją aktywować trzeba spełnić jakieś warunki i nie pamiętam jak to zrobić i miałem z problem z odpaleniem tego zadania jedynie co to na szukanie schowka w zaporożcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi