kondotier Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Przy przeprowadzaniu Szucharda przez lokację Placówka, musimy wyrzucić Azbestowego Skoczka, który przepada. Ale mod daje nam drugi w zastępstwie. Jest on w Rudym Lesie nad wejściem do sztolni. Najłatwiejsza droga do niego wiedzie przez tunel koło mostu. Przez zawalisko z lewej strony na b. niskim przysiadzie wychodzimy na wzniesienie nad nim. Po tym płaskowyżu idziemy w stronę sztolni, gdzie nad wejściem do niej jest skrzynka ze Skoczkiem. Na Lokacji Hrabiowski Staw, też można znaleźć duplikaty innych Skoczków, ale nie są potrzebne. W dwóch pierwszych grach w tego moda, duplikaty Skoczów pojawiały mi się z nikąd, tuż pod nogami. Ale w grze, która jest chyba szóstą z kolei, nie miałem ani razu takiego przypadku, choć w miejscach gdzie mi się te cudowne pojawiania zdarzyły, byłem specjalnie przy każdej do tego okazji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi