VooDoo Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Postanowiłem założyć taki temat by nie zaśmiecać forum takimi prośbami i jednocześnie nie troszeczkę poskładać do kupy. Będzie bardziej przejrzyście. Nawet jeśli tych próśb jest nie za wiele zawsze je lepiej uporządkować. Szukam gry ekonomicznej, która większy nacisk daje na rozbudowę miasta. Najlepiej aby ta gra nie rozgrywała się we współczesności. O grach firmy "Sierra" czyli Faraonach, Kleopatrach, Zeusach, Cesarzach i tym podobnym proszę nie pisać. Było by miło gdyby gra była w 3d z dobrą grafiką. Macie jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Polecam Simcity 4000, ale to chyba 2D ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Simcity się we współczesności rozgrywa chyba :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Temat przenoszę do odpowiedniego działu, a sam polecam grę Ski Resort Tycoon II, chociaż jej lata świetności już dawno minęły. Grafiką ogólnie mówiąc bym się nie przejmował. W skrócie: W grze prowadzimy ośrodek sportów zimowych. Na początku podchodziłem do tej gry z umiarem, ale i tak wciągnęła mnie na długie godziny. Mam nadzieję, że gier przez nas wymienionych nie będziesz pobierał z internetu w celach "testowych" :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 W jakim dziale ja to założyłem? A grał ktoś w Anno? Mam nadzieję, że gier przez nas wymienionych nie będziesz pobierał z internetu w celach "testowych" Nie martw się ;]. [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Pią 24 Lip, 2009 ] Nie zadawaj nieistotnych pytań. Temat był w Hyde Parku, mimo że dotyczył gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Jest chyba gra Rome tylko ja grałem w demo wiec nie wiem czy będzie odpowiednia ale możesz spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 To tak Kolego jedno ci powiem , CitiesXL 2011 . http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi