VooDoo Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Postanowiłem założyć taki temat by nie zaśmiecać forum takimi prośbami i jednocześnie nie troszeczkę poskładać do kupy. Będzie bardziej przejrzyście. Nawet jeśli tych próśb jest nie za wiele zawsze je lepiej uporządkować. Szukam gry ekonomicznej, która większy nacisk daje na rozbudowę miasta. Najlepiej aby ta gra nie rozgrywała się we współczesności. O grach firmy "Sierra" czyli Faraonach, Kleopatrach, Zeusach, Cesarzach i tym podobnym proszę nie pisać. Było by miło gdyby gra była w 3d z dobrą grafiką. Macie jakieś propozycje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Polecam Simcity 4000, ale to chyba 2D ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 Simcity się we współczesności rozgrywa chyba :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Temat przenoszę do odpowiedniego działu, a sam polecam grę Ski Resort Tycoon II, chociaż jej lata świetności już dawno minęły. Grafiką ogólnie mówiąc bym się nie przejmował. W skrócie: W grze prowadzimy ośrodek sportów zimowych. Na początku podchodziłem do tej gry z umiarem, ale i tak wciągnęła mnie na długie godziny. Mam nadzieję, że gier przez nas wymienionych nie będziesz pobierał z internetu w celach "testowych" :-x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 W jakim dziale ja to założyłem? A grał ktoś w Anno? Mam nadzieję, że gier przez nas wymienionych nie będziesz pobierał z internetu w celach "testowych" Nie martw się ;]. [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Pią 24 Lip, 2009 ] Nie zadawaj nieistotnych pytań. Temat był w Hyde Parku, mimo że dotyczył gier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Jest chyba gra Rome tylko ja grałem w demo wiec nie wiem czy będzie odpowiednia ale możesz spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƉƐϼД Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 To tak Kolego jedno ci powiem , CitiesXL 2011 . http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts