tybet64 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Witam ,jest problem z wstąpieniem do Monolitu w celu znalezienia sejfu. Na CeAS już byłem, artefakty dla Cienia mam tylko że Sidor nie chce mi dać medalionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Podczas dialogu musisz mieć założony kombinezon monolitu, chyba że pomyliłem mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Dzięki wielkie. Rzeczywiście trzeba mieć na grzbiecie egzoszkielet Monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi