vidkunsen Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Tytuł oryginalny: Точка невозврата Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 | OGSR Data premiery: 02.09.2022 r. Autor: imcrazyhoudini Śr. długość rozgrywki: ok. 2.5 godzin OPIS: Spoiler Bohaterem modyfikacji jest niczym niewyróżniający się stalker, który wspólnie ze swoim przyjacielem usiłuje zebrać pieniądze przed opuszczeniem Zony. Mod nie oferuje typowej fabuły, lecz zawiera zadania, z których finalnie wyrasta jego logiczne zakończenie. Warto nadmienić, że projekt stanowi kolejne rozwinięcie Old Episodes 1 Remake / Old Episodes 2021 - serii krótkich modów na platformie Cienia Czarnobyla. Cechy moda: Dodano szósty epizod. Dwie nowe lokacje - Jantar i laboratorium X-16. 4 nowe zakończenia. Krótkie intro. Dodano 2 krótkie linie fabularne. Pakiet broni z Gunslinger WP [SoC Edition] zamiast OWR. Graficzny dodatek SWTC 2.0 Silver zamiast Vivid Weather Final. Silnik OGSR. Przywrócono możliwość handlu. Dodano przewodnika, z którym można wrócić na wcześniej odwiedzone lokacje. Szacowany czas na ukończenie modyfikacji wzrósł z 1.5 - 2 godzin do 2.5 - 3. Poprawiono zadania: - Śmigłowiec w Dolinie Mroku nie odlatuje po utracie większej ilości wytrzymałości. - Zmiany na lokacji laboratorium X-10. - Poprawiono dialogi w Martwym Mieście. - Na Agropromie naprawiono cut-scenkę ze Szpakiem oraz pewien błąd. Od autora: Spoiler Punk bez powrotu stanowi rozwinięcie Old Episodes 1 Remake / Old Episodes 2021. Już jakiś czas temu planowałem ukończyć prace nad modem ponieważ zakończenie było ''takie sobie". W końcu, gdy udało mi się rozgryźć jak go przebudować - zająłem się kontynuacją. W tym samym czasie w danej wersji usunięto błędy i niedopracowania, dodano nowe rzeczy. Finalnie chciałem odciąć się od nazwy Old Episodes. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Cień Czarnobyla 1.0006 W głównym katalogu gry należy usunąć folder bin oraz gamedata. Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum należy umieścić w głównym katalogu gry ze zgodą na nadpisanie plików. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: GoogleDrive - [KLIK] Źródło: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 misja Bar - dialog i wzięcie misji od Barmana. Spoiler Potem przewodnik Serż i zaczynasz na lokacji Stara cerkiew. Stodoła - dialog ze stalkerem, on zaminia się w kościotrupa, atak pijawki, dostajesz 2 misję i jak pójdziesz je (2 w 1) wykonywać zajrzyj do najblizszego domu - żarcie, apteka + plecak w piekarniku a w nim notatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 @vidkunsen Jeżeli opisujesz przebieg fabuły, to korzystaj ze spoilerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Dwie sprawy: 1/ 2 linie fabularne - Barman i Poszukiwacz 2/: p.s. 3 zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Znalazłem w temacie moda na Ap-pro poprawkę Stern-13. Spoiler Опубликовано 3 сентября (изменено) Правка пунктуации для мода Проставляем знаки в числовых параметрах, которых нет Комментируем то что читаться движком не должно. ТН-правка_пунктуации.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi