ArNie Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Na film natknąłem się przypadkowo kilka dni temu. Ciekawy punkt widzenia i całkiem interesująca argumentacja, mimo iż jeszcze po twórczość Lovecrafta nie sięgałem (jest w planach). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 @ArNie Dzięki za podzielenie się tą znajdźką. Czytałam kilka opowiadań Lovecrafta i podobnie jak stwierdzili niektórzy komentujący pod filmem, jest to dla mnie dość niespodziewane porównanie, niemniej całkiem ciekawie omówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Już myślałem, że to będzie porównanie na zasadzie widzieliście Pijawkę no normalnie prawie Cthulhu ....chociaż na końcu filmiku Ogólnie chyba sam bym do takich wniosków nie doszedł i chyba to takie trochę na siłę doszukiwanie się podobnych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi