wolfenstein Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Grał tu ktoś w Far Cry 2? Ja zamówiłem grę w pre-orderze i muszę przyznać, że warto było. Gra jest bardzo realistyczna, szczególnie grafika i AI przeciwników. Przy GeForce 8600 i 1,5 GB ramu na najwyższych opcjach gra się trochę cięła, ale to żaden problem. Minusem jest to, że gra jest bardzo krótka i wiele rzeczy jest podstawionych i wcale nie trzeba myśleć gdzie je znaleźć (np. samochód i lotnia). Gierę przeszedłem w jeden dzień! Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jak bys bral alternatywne [czytaj dluzsze] sposoby przejscia misji, znalazl wszystkie diamety i zrobil wszystkie zadania poboczne to by ci wiecej zajelo. Mi udalo sie tego wszystkiego dokonac i przejsc gre na 2 sposoby [inne zakonczenia]. Gra ma bardzo ladna grafike ale ma tez duza powtarzalnosc jesli chodzi o misje. Posterunki to chyba najwiekszy minus tej gry. Sama misja zajmuje nam okolo 10 min a dojscie do niej okolo 30 min. Jest dobrze ale moglo byc lepiej i to znacznie lepiej. Spodziewalem sie po niej czegos wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Akurat ja gram od nie dawna, ale na zmianę z Falloutem. Choć chętniej mi myszka idzie w stronę FC. Czemu? Bo w F3 zależało mi głównie na wybuchu, a w FC 2 zawsze to można ładny wybuch obejrzeć, popatrzeć jak broń zaczyna skakać i waląc we wszystkie strony. Dla mnie jak na razie gra jest świetna, ale zobaczymy po pewnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Owszem FAR CRY 2 jest powtarzalny jeśli chodzi np:o posterunki,ale jest w tej grze klimat który wciąga no i oczywiscie fajna grafika i odwzorowanie pogody w Afryce.Ja przeszedłem ją 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi