Qba Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 No wlasnie. Na przeszkodzie stoi mi pewien gosciu, a nie chce go zabijac, poniewaz aktualnie wykonuje misje dla Wolnosci. Ow gosciu kaze mi odejsc, a ja chcialbym sie tam dostac. Czy wie ktos jak mam to zrobic ? Help!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Są na to 3 sposoby: • Możesz podprowadzić z zewnątrz beczkę, przywlec ją do wnętrza budynku i podstawić pod nogi strażnika. Oddal się i strzel w beczkę, aż wybuchnie. Strażnik zginie, a Ty będziesz mógł bez obaw wejść do zbrojowni. • Możesz próbować przeskoczyć obok strażnika. Skacz aż do skutku. Jeśli to nie pomoże, podstaw sobie jakąś przeszkodę i wtedy skacz. Wracasz w ten sam sposób. • Ten wariant nie zawsze działa. Musisz za pomocą broni (najlepiej tłumionej) strzelić strażnikowi prosto w głowę tak, aby zginął na miejscu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, nadal będziesz neutralny dla Wolności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ok. Dzieki za pomoc. Temat mozna zamknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 W sumie na tym filmiku jest dokładnie pokazane jak tam wejść: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi