tybet64 Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Witam.Mam poważny problem .Plątam się bez sensu od paru dni i nie wiem jak się dostać do Wsch.Prypeci a mam tam strasznie dużo do zrobienia. Kto daje namiar na przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W OP 2.1 jak zaczynałeś poszukiwania egzy Czarnego Doktorka to dostałeś to przejście. Zaczynasz zbierając te cztery traktkaty w labolatorium. Ale tak jak mówię to była poprzednia wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Akurat nie trafiłem na to zadanie. Dziwne. W OP 2.1 prawie na początku to było. A kto to daje? Kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W poprzedniej wersji dawał Wilk bo ten pancerz to była jego nagroda dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Dzięki za pomoc ale po prostu mam sklerozę. Zapomniałem że trzeba iść do Krzyża. Już jest wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Miłej Gry Cieszę się, że problem jest rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi