MarcoPolo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 siemanko stalkerzy . Pomozecie ? :-D Ostatnio w Kordonie i innych miejscach odnalazłem takie jakby niebieskie skrzynki . I chodzi o to czy jak ja tam włoże broń itd to czy ona pozostanie i nie zniknie ? Aha mam jeszcze jedno pytanie . Co zrobić jak się ma max obciążenia w plecaku gdyż rozwaliłem placówke wojskowych i chciałbym cały sprzęt szybko opchnąć handlarzowi a nie chce mi sie wracać ? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 czy ona pozostanie i nie zniknie ? To jest właśnie depozyt na przedmioty, tak jak piszesz, więc nic nie zniknie. Nie deponuj jednak przedmiotów w zwłokach, ponieważ co jakiś czas one znikają i sprzęt zniknie razem z nimi. Co zrobić jak się ma max obciążenia w plecaku Zwiększasz udźwig, co jest opisane w tym temacie: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=272 Albo wkładasz cały sprzęt do którychś zwłok i ciągniesz je pod bunkier Sidorowicza. Dalej już wiesz sam, co masz robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcoPolo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 aha . Dzięki za rade :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 O a z tymi zwłokami to nie wiedziałem, że można taki myk zrobi no no się człowiek całe życie uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi