suchy1280 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Witam jak w temacie schowek tego pana w x16, dotarłem telepoprtami do schodów ale nie mogę przejść na górę tymi schodami bo mi wyskakuje przejście na inną lokację (czyli Jantar) jak to obejść żeby dostać się na górę? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiCitizen Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 @suchy1280 - zobacz ten film, pokazuje całą wędrówkę za tym schowkiem po x16. Mogłeś nie zaliczyć jakiegoś kluczowego punktu i nie masz zespawnowanego teleportu. Jeśli tak masz, to być może będziesz musiał wczytać save i zaliczyć każdy z "punktów kontrolnych" (space_restrictor) tego zadania. Te zadania nie należą do łatwych i są w stylu..."co autor moda miał na myśli"...musisz dokładnie stanąć tam gdzie jest niewidzialna sfera w której nasza postać będąc obecną powoduje aktywację określonej funkcji np. odpowiedzialnej za spawn, bez odwiedzenia tego miejsca - dany obiekt może się nie pojawić. Na pocieszenie powiem, że to zadanie musiałem poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Witam dzięki za pomoc, idzie dobrze zrobiłem schowki, teraz Martwe Miasto ale to później 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi