Agrael Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak, czym, w jaki sposób, odtworzy? pliki soljanki dodane przez "sapsana" jest plik ...001 i tyle, jak zmieniam rozszerzenie na RAR to nie dzia?a. Nie chce mi si? przegl?da? 100 stron forum do zdobycia jednej informacji wi?c kto? mo?e mi poda? link do programu otwieraj?cego to co?? P.S 7-zip nie dzia?a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Je?li s? pliki 001 ,002 itd . w zwy? to HJspliitem trzeba je pol?czy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak, czym, w jaki sposób, odtworzy? pliki soljanki dodane przez "sapsana" jest plik ...001 i tyle, jak zmieniam rozszerzenie na RAR to nie dzia?a. Nie chce mi si? przegl?da? 100 stron forum do zdobycia jednej informacji wi?c kto? mo?e mi poda? link do programu otwieraj?cego to co?? P.S 7-zip nie dzia?a. Co to znaczy: 7-zip nie dzia?a? Klikasz prawym klawiszem myszki na plik archiwum (ten z .001 lub którykolwiek inny) i wybierasz z menu "Otwórz za pomoc?..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No w?a?nie ?e ja tak robi? i nic nie pomaga mi. Jako? pobiera mi si? przez FlasGeta te 4 pliki, samorozpakowuj?ce mo?e to podzia?a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Zip-em nic nie zrobisz ..Te pliki trzeba najpierw scali? dopiero potem wypakowa? . Mo?esz wykorzystac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ju? wszystko mi dzia?a, dzi?ki za pomoc wszystkim. Temat mo?na zamkn??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi