Naznaczony Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam.Mam problem z jedna misj? dla ?ukasza w której trzeba zabic kabla.wi?c tak...udaj? si? do tego gospodarstwa,i wyskakuje ?ebym zabi? kabla i jego towarzysza gdy ich zabijam idzie jeszcze kilku wrogów po wybiciu ich id? do magazynów wojskowych i wszyscy s? do mnie wrogo nastawieni. Za wszystkie odpowiedzi dzi?kuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie trafi?e? przypadkiem którego? z Wolno?ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja tam wszystkich wybi?em znaczy tych co byli w tym gospodarstwie.Ale jak w nich celowa?em to mia?em te? celownik na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jak dobrze pami?tam musisz moment poczeka?, a? kole? wykabluje czy co? w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ta misja jest z?o?ona z 3 etapów 1.doj?c do gospodarstwa 2.poczaka? a? tamten zakapuje i go zabi? 3.zda? raport misji dla ?ukasza wi?c ja wykona?em 1 i 2,poczeka?em a? wykapuje wtedy pojawi? si? napis ?eby go zabic wi?c go zabi?em napis kaza? mi zabi? tego drugiego,tak?e go zabi?em oraz ludzi którzy z nim przyszli i uda?em si? do ?ukasza niedaleko wej?cia zobaczy?em bodaj?e wolnio?? która bieg?a z tego gospodarstwa gdzie mia?em zadanie wyeliminowac powinno?ciowców kilku z nich wpad?o w anomali? (elektro ko?o muru magazynów) podszed?em troche bli?ej i jeden z wie?yczki zacz?? do mnie strzela? spojrza?em na kontakty i wszyscy z wolno?ci byli moimi wrogami. Mam nadziej? ?e jako? jasno napisa?em :-D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zale?y z której wie?yczki, jeden do ciebie wali zawsze, a jak si? oddalisz znowu jest neutralny, jak go zabijesz, wolno?? ci? przestaje lubi?, a mo?esz do niego bezpiecznie podej?? od strony bazy wolno?ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ta wie?a jest zaraz przy wej?ciu do bazy i w tym problem ?e wszyscy s? do mnie wrogo nastawieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tak jak pisze najemnik, wystarczy, ?e go?ciu wykabluje drugiemu i tamten odejdzie. Potem kabel Ci? zobaczy i mo?esz go spokojnie zabi? (potem ich ekip?), chyba ?e wcze?niej zadar?e? z Wolno?ci?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 z wolno?ci? nie zadziera?em i zabi?em wszystkich co byli w tym gospodarstwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Czyli najwyra?niej napotka?e? b??d gry. Niecz?sto si? to zdarza, ale najlepsz? metod? jest wczytanie sejwa sprzed misji. Nic innego raczej nie wskórasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Uda?o mi si? to przej??,kabla zabi?em jednym celnym strza?em w g?ow?.Temat mo?na zamkn?? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi