Windmaker Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jest już temat jak zwiększyć udźwig w SoH-u i modach, ale ja mam mały problem. Otóż w AMK mod, nie ma w pliku config\system.ltx linijki podanej w tym temacie: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=272 Resztę zmian wprowadziłem ale w grze dalej mam 80 kg jakie daje mod. Jak zwiększyć ten udźwig w AMK 1.4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wypakuj ten plik. Na forum jest program do pojedynczego wypakowywania plików. Potem wstaw go w odpowiednie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Przecież udźwig można zwiększyć jak się instaluje moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Elvis chyba nie do końca rozumiesz - plik mam, ale tej linijki w nim nie ma... VooDoo, zgadza się, ale maksymalnie do 80 kg - tyle sobie ustaliłem podczas instalacji - było jak pamiętam 60/70/80 kg, a mi by zależało na większym udźwigu aby trochę bardziej się pobawić :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Linijek szukaj bez wartości, czyli zamiast: max_weight = 50 Szukaj: max_weight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Tyle to ja wiem, jak chcesz mogę Ci podesłać ten plik, szukałem nawet bez max, i jest tylko waga jakiś przedmiotów - 0,1 itd. Po prostu informacje te są ukryte gdzieś indziej chyba - nie wiem jakim cudem, bo tyle co wiem o modowaniu to ma się nijak do tego co widzę w AMK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Było 70 80 90 i normal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 No to może źle zapamiętałem, nie zmienia to jednak faktu, że takie 999 z zapasem bym nie pogardził - na priboi jak się wielce nie zastanawiam nad tym co biorę tylko dla wygody wybieram sprzęt i biorę na zapas to noszę 130 kg - ale mogę to zmniejszyć do 70 spokojnie, bo noszę 4 bronie i jakieś 2000 sztuk amunicji i inne niepotrzebne graty. Więc wracając do tej zmiany jak to zrobić, skoro nie ma nigdzie linijki w system.ltx odpowiedzialnej za wagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Więc wracając do tej zmiany jak to zrobić, skoro nie ma nigdzie linijki w system.ltx odpowiedzialnej za wagę? Porównaj ten plik z oryginalnym i dodaj brakujące linijki w obrębie max_weight. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi