Jump to content

Zwiększony udźwig w AMK mod

Windmaker
 Share

Recommended Posts

Jest już temat jak zwiększyć udźwig w SoH-u i modach, ale ja mam mały problem. Otóż w AMK mod, nie ma w pliku config\system.ltx linijki podanej w tym temacie: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=272 Resztę zmian wprowadziłem ale w grze dalej mam 80 kg jakie daje mod. Jak zwiększyć ten udźwig w AMK 1.4?

Elvis chyba nie do końca rozumiesz - plik mam, ale tej linijki w nim nie ma... VooDoo, zgadza się, ale maksymalnie do 80 kg - tyle sobie ustaliłem podczas instalacji - było jak pamiętam 60/70/80 kg, a mi by zależało na większym udźwigu aby trochę bardziej się pobawić :-D

Tyle to ja wiem, jak chcesz mogę Ci podesłać ten plik, szukałem nawet bez max, i jest tylko waga jakiś przedmiotów - 0,1 itd. Po prostu informacje te są ukryte gdzieś indziej chyba - nie wiem jakim cudem, bo tyle co wiem o modowaniu to ma się nijak do tego co widzę w AMK.

No to może źle zapamiętałem, nie zmienia to jednak faktu, że takie 999 z zapasem bym nie pogardził :) - na priboi jak się wielce nie zastanawiam nad tym co biorę tylko dla wygody wybieram sprzęt i biorę na zapas to noszę 130 kg - ale mogę to zmniejszyć do 70 spokojnie, bo noszę 4 bronie i jakieś 2000 sztuk amunicji i inne niepotrzebne graty. Więc wracając do tej zmiany jak to zrobić, skoro nie ma nigdzie linijki w system.ltx odpowiedzialnej za wagę?

• Meta locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Comunity