Starika.. Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Czy ja się muszę pieścić z tym chłopem żeby uzyskać z niego Żywe Serce? Czy mogę go stuknąć od razu i iść w swoją stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 @Starika.. Jeśli pytanie dotyczy szaleńca z chatki na MW, to patrz filmik od 28:00 https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=YT+Stalker+OP+2.1+флешка+психа#fpstate=ive&vld=cid:f52d3bb7,vid:jpypztgj804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 3 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 @kondotier Kiedy obezwładnimy szaleńca i damy mu apteczkę gra daje nam artefakt Żywe Serce. Zastanawiam się tylko czy jest to wymagane czy mogę go wyeliminować i iść dalej bez problemu, czy jednak potrzebny jest nam artefakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 @Starika.. Nie pamiętam jak to rozwiązałem, ale możesz spróbować podchodzić do domku inaczej jak na filmiku. Najlepiej od strony Bariery przy płocie, bo tam szaleniec nas nie widzi. A on sam chyba do niczego później nie jest nam potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi