Sachib Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jak w temacie. B??d pojawia si?, gdy przychodz? do Barmana po wyj?ciu z x16 aby odda? mu dokumenty. Wtedy w lewym dolnym rogu ekranu wyskakuj? komunikaty w formie jakich? dziwnych literek, a bioradar si? zawiesza. Rozwala mi to sejwa, bo teraz nie mog? go wczyta? ;/ kto? wie, o co chodzi? Edit: Desert22 pisze, ?e by?o, ale ja nie znalaz?em. Przeszukam jeszcze raz forum, ale czy kto? móg?by zarzuci? linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 By?o ju? o bioradarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 By?o, ale skoro nie chce ci si? szuka? to podam ci rozwi?zanie. Wystarczy jak zdejmiesz bioradar z pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachib Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Heh, doszed?em do tego sam, ale i tak dzi?ki A co do tego, ?e nie chce mi si? szuka?-jak ju? mówi?em, szuka?em sam, ale nie znalaz?em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi