Ignachinio Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Witam wam ludziska Naszły mnie takie wspomnienia przy grze w naszego Opka że w sumie zawsze po wyjściu jednej wersji trwały już prace nad następną. Dlatego mam pytanko do tych którzy siedzą głęboko w świecie ekipy od OP. Czy pracują oni nad OP 2.3 albo OP 3.0? Pamiętam, że kiedyś był tutaj wątek o tym, że mod jest tak długi, że twórcy planują OP 3.0 z nową fabułą zrobić. Co myślicie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, bo nie zagłębiałem się w dyskusję o OP-2.2 na stronie AMK Team. Tam chyba przesiadują autorzy tego giganta, to zakładam, że padły pytania o kolejną wersję. Tutaj taka ciekawostka z 9 listopada 2021 r - KLIK. Możemy przeczytać, że: Вероятнее всего, версия 2.2, включая последующие патчи после выхода, станет последней для текущего состава разработчиков. -- Prawdopodobnie wersja 2.2, wraz z kolejnymi łatkami po premierze, będzie ostatnią dla obecnego zespołu deweloperskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Witam po Op2.2 Serce Czarnobyla 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi